Clemenules taula (extra)

25,00 €

La clemenules, classificada com a mandarina és la varietat més famosa de clementines produïda en Espanya. Té una mida mitjana amb la pell fina i llisa. És una mandarina sucosa amb un alt contingut vitamínic.

Quantitat
Quantitat
Fora d'estoc

 

Qualitat certificada

 

Enviament segur mitjançant NACEX

 

Els nostres Termes i condicions d'us

 Mandarines CLEMENULES d’ALCANAR

TEMPORADA: Comença a recollirse a principios de Novembre i acaba a finals de Gener, amb una producció escalonada.
El clima i el tipus de sòl de la terra d’Alcanar es l’ideal per al seu cultiu. És el producte estrella dels nostres cítrics i de la nostra empresa.

S’origina per mutació espontània de Clementina fina detectat el 1953 a Nules (Castelló de la Plana).
Té un sabor exquisit, fácil de pelar sense llavors i d’una qualitat excelent i un gust molt agradable. La proporció d'àcids i sucres és equilibrat.
De forma igualada i de tamany mitjà, la pell és fina i llisa.La seua pulpa és de molt bona qualitat, ofereix molt de suc, no té pinyols i no deixa cap residu quan es menja.
La clemenules, a més de postre perfecte, també és ideal per a fer sucs.

Les clementines tenen un valor nutritiu similar al de les taronges. Totes dos venen de la mateixa familia. El consum de clementines té grands beneficis per al nostre organisme:

*Es un aliment diürétic recomanable en dietes d'aprimament ja que la seva composició, en la majoria aigua i molt baixa en sucres ,fan complement perfecte per aquest tipus de dietes.

*Grans quantitats de vitamina C. Al Igual que les taronges , les clementines tenen una gran aportació de vitamina C, un component perfecte per a les nostres defenses, sobre tot en els mesos d'hivern on els constipats estan a l'ordre del dia.

*Conté fibra natural. En totes les dietes és molt Important la fibra para regular el nostre organisme.

*És les postres perfecte per als més petits de la casa ja que són molt fàcils de pelar i el seu sabor no deixa indiferent a ningú.

*Les clementines són riques en àcid fòlic i minerals.

*Les clementines tenen propietats broncodilatadores i antiflamatorias . És Un perfecte fruit per al tractament de problemes intestinals com úlceres, mala digestió ...

CLE10TAU
Nou producte