Navelina taula (extra)

24,04 €

Taronja NAVELINA d’ALCANAR

Temporada: És una varietat precoç, que pot començar a recol·lectar-se des de finals d’octubre fins a la segona quinzena de gener.

 

Quantitat
Quantitat
Fora d'estoc


 

Qualitat certificada

 

Enviament segur mitjançant NACEX

 

Els nostres Termes i condicions d'us

El seu nom prové de la paraula anglesa “navel”, que significa melic, i es diuen així perquè la flor dóna lloc a un segon fruit, inclòs en el principal, donant per fora una imatge semblant a un melic.

El seu origen no és ben conegut, encara que probablement va aparèixer a Califòrnia per mutació espontània. 
El fruit té una forma arrodonida o lleugerament ovalada, no té llavors i la pulpa és molt sucosa. Té un sabor suau i dolç, molt saborós; conté molt suc en el seu interior; així com una membrana molt fina que fa que gairebé es dilueixi en la boca. La pell és d'un color taronja intens i té el melic una mica prominent.

El taronger/arbre de la Navelina és de grandària mitjana, de copa arrodonida i dens fullatge. La manera més senzilla d'identificar un arbre d'aquesta varietat és pel to verd fosc de les seves fulles. És una taronja molt productiva, i és precoç en la seva maduració, per això és la taronja que oferim en la primera meitat de la temporada.

Les Taronges Navelinas són una varietat perfecta tanta com a fruita de taula, com per fer suc. La seva excel·lent qualitat, la fa una taronja perfecta per consumir, per aquesta raó és de les més venudes en la temporada al inici de l'hivern. 

LINA10TAU
Nou producte