Comandes per whatsapp

(+34) 639 91 03 81

Horari d'atenció de comandes:
De dilluns a divendres de 10.00 a 19.00h

Si fas la teva comanda per WhatsApp pots fer-ho qualsevol dia de l'any i a qualsevol hora, però tingues en compte que serà tramitada dins de l'horari d'atenció de comandes dels dies laborables.


Com funciona?
Pots fer la teva comanda com et sigui més còmode. Si ho fas per whatsapp, només has d'indicar el que vols comprar perquè prenguem nota. Si tens algun dubte o necessites assessorament a l'hora de triar els productes, també t'ajudarem perquè en tot moment sàpigues que estàs fent la millor elecció per a tu.

Un cop feta la comanda, rebràs immediatament un correu electrònic de verifiación amb la relació de tots els productes que hagis comprat. Si disposes de compte amb nosaltres, ens has de facilitar el teu correu electrònic, sinó, les dades més rellevants per poder-te crear un compte, com ara: Nom, adreça, e-mail, dni ... L'e-mail de verificació de comanda només serveix per confirmar que tot és correcte.

Si compro per telèfon o per whatsapp com puc pagar?
Nosaltres et generarem la comanda per a què el pagament mitjançant transferència bancària. Si fas la comanda per la nostra web, a més podrar realitzar el pagament amb altres mitjans. "FORMA DE PAGAMENT"

Com funciona el pagament per transferència bancària?
Al costat del correu electrònic confirmació de comanda, rebràs un altre amb tots els detalls per poder realitzar el pagament amb total seguretat. A aquestes dades i a aquesta informació només tens accés tu. Un cop verificada i confirmada la compra per part del teu banc, podràs descarregar la factura de compra amb tots els detalls perquè en 24 / 48h tinguis la comanda a les teves mans.

Si fas el pagament des d'un compte o sucursal de la Caixa, el pagament es confirma de manera immediata. Sinó és el cas, poden transcórrer d'entre 24h / 48h hores perquè la comanda sigui confirmat (això depèn de l'agilitat de cada entidada bancària). No s'expedeix cap comanda sense prèvia confirmació de pagament per part del banc.